kolomoiskoho-u-novii-spravi-vidpravyly-pid-vartu-do-7-lypnia

Коломойського у новій справі відправили під варту до 7 липня

 • 16488 переглядiв

Печерський районний суд Києва залишив бізнесмена Ігоря Коломойського під вартою без права внесення застави до 7 липня за підозрою в організації замовного вбивства.

Печерський районний суд Києва відправив під варту без можливості внесення застави бізнесмена Ігоря Коломойського до 7 липня у справі за підозрою в організації замовного вбивства. Про це журналісту УНН повідомили в Офісі Генпрокурора.

Деталі

В Офісі Генпрокурора повідомили, що підозрюваного бізнесмена суд арештував без можливості внесення застави. Термін запобіжного заходу - до 7 липня.

Доповнення

Коломойському було повідомлено ще одну підозру - в організації замовного вбивства.

В іншій справі Шевченківський районний суд міста Києва продовжував строк запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою Коломойському до 2 червня 2024 року з альтернативною визначення застави 1 мільярд 960 млн грн.

Ігорю Коломойському вручили декілька підозр. Одна з них - за шахрайство та легалізацію майна, здобутого злочинним шляхом.

Також бізнесмен отримав підозру за трьома статтями у справі щодо незаконного заволодіння 5,8 млрд грн у період з 2013 по 2014 роки.

Популярні

Новини по темі

Повітряні сили попередили про ракети на Миколаївщину

 • 17808 переглядiв