konflikt-na-blizkomu-skhodi-ne-povinen-vidvolikti-vid-pidtrimki-ukrayini-golova-mzs-litvi

Конфлікт на Близькому Сході не повинен відволікти від підтримки України - голова МЗС Литви

 • 153543 переглядiв

КИЇВ. 23 жовтня. УНН. Конфлікт на Близькому Сході не повинен відволікти ЄС від підтримки України, заявив міністр закордонних справ Литви Ґабріелюс Ландсберґіс перед засідання голів МЗС країн ЄС у понеділок, пише УНН.

Цитата

"Я справді очікую, що ми будемо помітним і важливим партнером у вирішенні кризи в Ізраїлі та Палестині, тому що це також стосується нашої безпеки та принципів, за які ми боремося в Україні щодо верховенства закону та тому подібне", - зазначив голова МЗС Литви.

"Ми не можемо забувати, ми не можемо відводити погляд від України... Ми спостерігаємо відновлення наступу росії, і це нагадує нам, що росіяни чекають подібних ситуацій, коли ми звертаємо нашу увагу ще кудись, щоб вони могли відновити свої атаки, - вказав Ландсберґіс. - Моя головна надія полягає в тому, що ми зможемо надіслати меседж за допомогою фінансування про те, що Європа прихильна визначенню цілей оборони України. Інакше це просто уповільнює нас і в деяких випадках доводить, що ми не такі ефективні, як могли б бути".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Війна в Україні і конфлікт на Близькому Сході мають різні причини і наслідки, але рф користується ситуацією - Боррель

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    На Рівненщині правоохоронниця за кермом на смерть збила жінку

     • 148627 переглядiв

    В Києві чоловік напідпитку вбив 14-річного підлітка

     • 357640 переглядiв

    Азербайджан розпочав спільні з Туреччиною військові навчання

     • 136881 переглядiв