kreml-vidmovivsya-vid-pryamoyi-rozmovi-mizh-putinim-ta-zelenskim-pyeskov

Кремль відмовився від прямої розмови між Путіним та Зеленським - Пєсков

 • 168567 переглядiв

КИЇВ. 4 березня. УНН. Президент Росії Володимир Путін відмовився від прямої розмови з Президентом України Володимиром Зеленським. Прессекретар російського президента Дмитро Пєсков заявив, що “зараз черга за переговорами делегацій", повідомляє УНН з посиланням на росЗМІ.

Деталі

Відповідаючи на питання про можливість контакту Президентів Росії і України Володимира Путіна і Володимира Зеленського, Пєсков заявив, що “зараз черга за цими переговорами".

За словами Пєскова, на переговорах Москви і Києва у делегацій є можливість доносити один до одного свої позиції чітко і без зайвих посередників.

Цитата

"Переговори, що відбулися, були хорошою можливістю чітко передати українській стороні наше бачення вирішення цієї проблеми. Далі все залежатиме від реакції української сторони. Поки давати якісь інші оцінки ми вважаємо передчасним", - заявив представник Кремля.

"Є можливість у делегацій доносити один до одного чітко, без зайвих посередників всі елементи позицій. Елементи нашої позиції доведені до відома української сторони. Переконані, що подібні переговори в подібній ситуації повинні вестися, звичайно ж, в тиші і не бути предметом для публічного розголосу", - заявив Пєсков.

Нагадаємо

Президент України Володимир Зеленський безпосередньо звернувся до Володимира Путіна провести прямий діалог, закликавши того сісти за стіл переговорів, тільки без відстані у 30 метрів.

Він також запевнив, що готовий розмовляти з президентом Володимиром Путіним про будь-які питання, які турбують російську владу, зокрема про Донбас і російську мову.

Українські Національні Новини

Політика