kuleba-pid-chas-konferentsiya-z-vidnovlennya-zapuskayemo-kontrnastup-proti-ruynuvannya-yake-zavdala-rf-v-ukrayini

Кулеба: запускаємо контрнаступ проти руйнувань через війну рф в Україні

 • 705281 переглядiв

КИЇВ. 21 червня. УНН. Поки українські військові уже проводять контрнаступальні дії, у Лондоні на міжнародній конференції з відновлення, запускається контрнаступ проти руйнування, яке завдали росіяни в Україні. Про це заявив міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба під час виступу на міжнародній Конференції з питань відновлення України (URC 2023), передає кореспондент УНН.

Цитата

"Наші мужні воїни зараз уже проводять контрнаступальні дії в Україні, в той час зараз ми запускаємо контрнаступ проти руйнування, яке завдали росіяни в Україні. Тому я б хотів подякувати всім за те, що ви сьогодні тут зібралися. Ми розпочинаємо не з нуля, як сказав Президент Зеленський, адже час прийшов для того аби переходити від бачень до домовленостей, до договорів. Саме тому сьогоднішня подія я такою визначальною", - сказав Кулеба.

Доповнення

США оголосили новий пакет допомоги Україні на 1,3 млрд доларів, з яких 520 мільйонів доларів підуть на ремонт критичну енергетичну мережу, 657 мільйонів доларів - на допомогу в модернізації критичної інфраструктури, близько 100 мільйонів доларів буде спрямовано на боротьбу з корупцією та 35 мільйонів доларів - на допомогу українському бізнесу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Велика Британія оголосила про допомогу Україні на 3 млрд доларів

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    ЄС розробляє європейський план Маршалла для України 

     • 790918 переглядiв

    ЄІБ виділить 840 мільйонів євро на відновлення України

     • 663434 переглядiв