kvu-kandidatam-u-prezidenti-vigidno-zatyaguvati-z-reyestratsiyeyu-u-tsvk

КВУ: кандидатам у президенти вигідно затягувати з реєстрацією у ЦВК

 • 17164 переглядiв

КИЇВ. 9 січня. УНН. Кандидатам у президенти України вигідно затягуват з офіційною реєстрацією у Центральній виборчій комісії. Таку думку в ефірі одного з телеканалів висловив голова Комітету виборців України Олексій Кошель, передає УНН. 

"Думаю нам слід чекати реєстрації основних кандидатів-"важковиків" 22 січня на День соборності. І це не лише українська традиція прив'язуватись до певних дат, щоб привернути увагу. Думаю ми побачимо різноманітні массові заходи, можливо, навіть масштабу Співочого поля", - впевнений Кошель.

Разом з тим, на думку голови КВУ, багатьом кандидатам вигідно затягувати з офіційною реєстрацією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні до ЦВК ніхто не подавав документів

"Сьогодні ти офіційно не є кандидатом у президенти,не зобов'язаний звітувати про надходження коштів, про витрати коштів, проводиш повноцінну кампанія з теле- та радіорекламою, наметами, роботою штабів", - додав Кошель.

Як повідомляв УНН, Центральна виборча комісія офіційно зареєструвала ще трьох кандидатів на пост Президента України. Офіційними кандидатами в президенти стали: екс-голова Служби безпеки України Валентин Наливайченко, лідер Аграрної партії Віталій Скоцик та міський голова Львова Андрій Садовий.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Брокер вимагала хабар за розмитнення "євробляхи"

     • 15441 переглядiв