lishe-0-5-zhiteliv-zaporizkoyi-oblasti-vzyali-uchast-u-psevdoreferendumi-mer-melitopolya

Лише 0,5% жителів Запорізької області взяли участь у псевдореферендумі – Федоров

 • 97659 переглядiв

КИЇВ. 28 вересня. УНН. Лише 0,5% жителів тимчасово захопленої частини Запорізької області взяли участь у псевдореферендумі росії. Про це у відеозверненні повідомив мер Мелітополя Іван Федоров, інформує УНН.

Цитата

"Перш за все, я хочу подякувати за вашу незламну позицію. Навіть під гнітом ворога ви не приймали участь у цьому фарсі та фейковому референдумі. Лише 0,5% мешканців тимчасово окупованої частини Запорізької області взяли участь у псевдореферендумі окупантів. Жодна цивілізована держава не визнає ні проведення, ні результати фейкового "голосування", – сказав Федоров.

Деталі

За словами мера Мелітополя, український уряд продовжуватиме виконувати свої обов’язки на тимчасово захоплених територіях: виплачувати пенсії і зарплати бюджетника, а також забезпечувати всі соціальні гарантії.

Мер міста додав, що завдяки жителям, які надають інформацію про зрадників на електронну пошту zradnyk@mlt.gov.ua, вже відомі прізвища всіх колаборантів.

Нагадаємо

У Мелітополі на псевдореферендум прийшло лише 20% жителів. "За" приєднання до росії під страхом тортур проголосувало 10%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Видали себе за працівників ЗАЕС: окупанти завезли масовку на псевдореферендум

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Північна Корея здійснила запуск балістичної ракети

     • 114711 переглядiв