liz-trass-na-zustrichi-g7-khoche-zayaviti-pro-terminove-sklikannya-ekstrennogo-samitu-krayin-chleniv-nato-cherez-masovi-obstrili-ukrayini-10-zhovtnya

Ліз Трасс на зустрічі G7 ініціює термінове скликання екстренного саміту країн-членів НАТО через масові обстріли України 10 жовтня

 • 251653 переглядiв

КИЇВ. 11 жовтня. УНН. Премʼєр-міністерка Сполученого Королівства Ліз Трасс на зустрічі лідерів держав G7 хоче заявити, аби  найближчими днями скликали екстрений саміт країн-членів НАТО після ракетних ударів росії в Україні. Про це інформує УНН з посиланням на Reuters.

Деталі

Трасс виступить із цим закликом сьогодні на зустрічі лідерів держав G7, йдеться у заяві канцелярії на Даунінг-стріт.

Цитата

"Величезна міжнародна підтримка боротьби України різко контрастує з ізоляцією росії на міжнародній арені. Ніхто не хоче миру більше, ніж Україна. Зі свого боку ми не повинні ні на хвилину послаблювати свою рішучість допомогти їм перемогти" — наводить витяг із запланованої промови Трасс канцелярія уряду.

Нагадаємо

Генштаб повідомив, що російські окупанти протягом 10 жовтня завдали понад 84 ракетних та авіаційних удари по мирних містах України.

Силами і засобами Повітряних Сил, а також протиповітряної оборони Сухопутних військ ЗСУ, було знищено 56 повітряних цілей: 43 крилаті ракети та 13 безпілотників.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Російська армія вкотре обстріляла Запоріжжя

     • 130173 переглядiв

    "Укрзалізниця" призначила евакуаційний потяг на 11 жовтня

     • 143299 переглядiв

    Франція готова розширити військову допомогу Україні, — Макрон

     • 140159 переглядiв

    ЗСУ впритул підійшли до Сватового на Луганщині, — Арестович

     • 313071 переглядiв