luganschina-zsu-zakripili-pozitsiyi-v-toshkivtsi-prodovzhuyutsya-boyi-na-okolitsyakh-syeverodonetska

Луганщина: ЗСУ закріпили позиції в Тошківці, продовжуються бої на околицях Сєверодонецька

 • 114453 переглядiв

КИЇВ. 26 травня. УНН. Збройні Сили України закріпили позиції у Тошківці (Луганська область), відсунувши таким чином рашистів. Про це заявив голова Луганської ОВ Сергій Гайдай, передає УНН.

Цитата

“Орки наступають у Боровському. Продовжуються важкі бої на околицях Сєверодонецька, ворог намагається прорватися в місто. Обласний центр знищують артилерією та авіацією. Наші захисники тримають оборону в районі Золотого та Катеринівки. У Тошківці рашистів посунули, ЗСУ закріпили позиції”, – повідомив Гайдай.

Деталі

Глава ОВА також зазначив, що траса "Лисичанськ-Бахмут" знаходиться під постійним ворожим вогнем, пересуватися нею небезпечно.

“Говорити, що траса повністю перерізана, і сполучення немає з областю – не можна. Але те, що вона прострілюється, – це так. Ми усвідомлюємо, і справді, пересування по ній небезпечне", - додав Гайдай.

Крім того, глава ОВА зазначив, що евакуація мирного населення проходить досить важко. Під час останньої евакуації, виїхало лише троє людей. Причиною тому надто часті обстріли.

Додамо

Російські окупанти протягом минулої доби в Луганській області артилерією знищували Устинівку та Лисичанськ, в результаті загинули троє людей. Обстріляли центр гуманітарної допомоги, у Сєвєродонецьку – "Імпульс".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП