lykhovii-zalyshyv-posadu-rechnyka-osuv-tavriia

Лиховій залишив посаду речника ОСУВ "Таврія"

 • 52971 переглядiв

У суботу, 16 березня, Дмитро Лиховій склав обов'язки речника оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія". Але він залишиться офіцером Управління зв'язків з громадськістю ЗСУ, речником Генштабу ЗСУ.

Начальник відділу зв'язків з громадськістю Оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія" Дмитро Лиховій залишає посаду. Він залишиться офіцером Управління зв'язків з громадськістю ЗСУ, речником Генштабу ЗСУ. Про це Лиховій написав на своїй сторінці в Facebook, передає УНН.

Пост здав. Це ж армія. З учорашнього дня я вже не начальник відділу зв'язків з громадськістю і не речник оперативно-стратегічного угруповання військ "Таврія", де обстановка так само важка, але контрольована - завдяки зусиллям кожного солдата й офіцера, який тягне цю пекельну фронтову лямку,

- написав Лиховій.

Деталі

Він наголосив, що маніпулятори й зрадолюби примудрилися подати його пост у контексті якихось утисків і чисток у Збройних силах, прив'язавши до інших кадрових рішень.

Їм пояснюй, а вони гнуть своєї. Хоча для конспірології тут немає жодних підстав. Річ у тому, що в ОСУВ "Таврія" я був у відрядженні. Не на постійній штатній посаді, а тимчасово. Про свою роботу чув лише схвальні відгуки від керівництва на всіх рівнях. Відрядження закінчилося. Я й надалі офіцер Управління зв'язків з громадськістю ЗСУ, речник Генштабу ЗСУ. Приплітати сюди якусь політику - вибачте, це просто шкідництво,

- зазначив Лиховій.

Нагадаємо

Начальник служби зв’язків з громадськістю Командування Повітряних Сил Юрій Ігнат залишає посаду.

Популярні

Новини по темі

Лиховій залишив посаду речника ОСУВ "Таврія"

 • 52971 переглядiв

росіяни вдарили двома ракетами Х-59 по Чернігівщині - ОВА

 • 68389 переглядiв

На Сумщині прогриміли вибухи під час повітряної тривоги

 • 38486 переглядiв