maizhe-vsi-zamovlennia-na-vyrobnytstvo-droniv-otrymuiut-ukrainski-kompanii-danilov

Майже всі замовлення на виробництво дронів отримують українські компанії - Данілов

 • 28800 переглядiв

Українські компанії отримують майже всі державні замовлення на виробництво безпілотників для забезпечення збройних сил країни.

Майже всі державні замовлення на виробництво дронів отримують українські компанії. Про це у коментарі Українському радіо заявив секретар РНБО Олексій Данілов, пише УНН.

Деталі 

У нас на сьогодні є замовлення (стосовно безпілотників – ред.), 90% з яких отримують саме наші виробники, котрі виробляють ці засоби ураження на території України. Ми готові їх контрактувати по максимуму, щоби забезпечити ЗСУ саме цими засобами ураження

- резюмував Данілов.

У Мінцифри привітали рішення про створення Сил безпілотних систем06.02.24, 20:50

Він також прокоментував рішення президента України щодо створення нового роду військ - Сил безпілотних систем. За його словами, війна змінилась у бік технологій.

Те, що президент видав указ про створення нового виду військ свідчить, що ми свідомі того, якою буде війна майбутнього, яка вже сьогодні є на нашій території. Безпілотні літальні апарати, роботизована техніка все більше і більше включатиметься в цей процес

- переконаний секретар РНБО.

Нагадаємо

У Міноборони заявили, що створення нових Сил безпілотних систем дозволить військовим краще використовувати безпілотники для розвідки, бойових дій та розвивати вітчизняне виробництво.

Популярні

Новини по темі