mediki-britaniyi-rozpovili-pro-yavni-simptomi-shtamu-omikron

Медики Британії розповіли про явні симптоми штаму "Омікрон"

 • 45999 переглядiв

КИЇВ. 17 грудня. УНН. Новий варіант коронавірусу Омікрон швидко поширюється по всьому світу. Група семи (G7) вважає штам коронавірусу "Омікрон" "найбільшою поточною загрозою для світової охорони здоров'я". У Національній службі охорони здоров'я Великої Британії (яка в даний час очолює групу - ред.) розповіли, які ж симптоми нового штаму повинні насторожити людей в першу чергу, передає УНН.

Деталі

Дослідники стверджують, що для деяких людей коронавірус може бути "більше схожий на сильну застуду" з такими симптомами, як головний біль, біль у горлі та нежить. У додатку Zoe Covid сотні тисяч людей діляться своїм станом здоров'я, і дослідники вивчають симптоми, пов'язані як з домінуючим варіантом "Дельта", так і з новим, широко поширеним варіантом "Омікрон".

Цитата

“На даний момент п'ять основних симптомів такі: нежить, головний біль, втома, чхання, біль в горлі. Якщо ви думаєте, що у вас може бути Covid-19, важливо пройти тестування. Навіть люди, які не відчувають себе погано, можуть піддавати ризику інших", — пояснили в Національній службі охорони здоров'я Великої Британії.

По темі

Генеральний секретар ООН Антоніу Гутерріш заявив, що "одними лише вакцинами пандемію не викорінити". При цьому він уточнив - імунізація населення значно знижує кількість госпіталізацій і летальних випадків від наслідків коронавірусної інфекції, а також уповільнює поширення коронавірусу.

Препарати для лікування та профілактики Covid-19 вже з'явилися в Україні.

Протипатогенний засіб Sterisent "Санація+Антіковід" і Протипатогенний засіб Sterisent "Санація+Для дихальних шляхів", які можна придбати в аптеках і на сайті компанії http://sterisent.info/, вже отримали сертифікацію медичного виробу класу II-a.

Їх розробили ізраїльські (69 дослідників, серед яких — 2 Нобелівських лауреата) та українські вчені спільно з вітчизняною компанією "Стерісент Ізраїль Україна "Інститут комплексних систем безпеки" — науково-дослідне підприємство з розробки інноваційних препаратів.

До складу препаратів входить гіпохлориста кислота з гіпохлоритіону, натрію хлорид і вода.

Їх хіміко-фізична дія спрямована на пряме знищення будь-якого вірусу в місці його найбільшого скупчення на слизових оболонках людини в дихальних шляхах, таким чином препарати не допускають реплікації вірусу, тому хвороба не переходить в більш важку стадію.

Додамо

За протоколом лікування Covid-19, під час хвороби виникають ускладнення бактеріальної та грибкової етіології, що вимагають призначення антибактеріальних і протигрибкових препаратів. Розробники медичних виробів пояснюють: Протипатогенний засіб Sterisent "Санація+Антіковід" і Протипатогенний засіб Sterisent "Санація+Для дихальних шляхів" діють однаково ефективно на всі зазначені патогени.

При застосуванні медвиробів на ранній стадії вони не тільки знижують реплікацію SARS-CoV-2 і вірусне навантаження, але і здійснюють профілактику бактеріальних і грибкових ускладнень.

Розробкою цих медичних виробів займалися фахівці на базі науково-дослідних інститутів Академії медичних наук України та Ізраїлю з липня 2019 року.

Українські Національні Новини

Здоров'я