mercedes-benz-i-bmw-vidklyuchili-rosiyskikh-dileriv-vid-svogo-programnogo-zabezpechennya

Mercedes-Benz і BMW відключили російських дилерів від свого програмного забезпечення

 • 1816656 переглядiв

КИЇВ. 14 серпня. УНН Німецький автоконцерн Mercedes-Benz повністю відключив російських дилерів від власного програмного забезпечення. Зокрема їм обмежено доступ до онлайн-систем, за допомогою яких здійснюється технічне обслуговування автомобілів. Про це повідомляє портал Oops Top, пише УНН.

Деталі

Наприкінці листопада 2022 року Mercedes-Benz оголосив про відхід з російського ринку та заявив про плани продати свої активи в країні компанії «автодом». В асоціації «автомобільні дилери росії» заявили, що офіційні дилери відчувають проблеми з програмним забезпеченням більшості іноземних брендів. Головною проблемою називають збільшення термінів ремонту.

«Це стосується не тільки Mercedes, а й BMW. Зрозуміло, що зараз дилери всіма силами намагаються дотримуватися гарантійних зобов’язань перед автовласниками. Програмне забезпечення та обладнання сторонніх розробників, що продаються на торгових майданчиках, допомагають обійти обмеження. Але насправді термін «офіційний дилер» втрачає сенс», — каже співрозмовник видання.

Доповнення

Google також почав блокувати корпоративні сервіси Google Workspace підсанкційним компаніям з рф. Також більше не продовжуватиме ліцензії на своє ПЗ російським компаніям Microsoft.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    На Київщині 15 серпня проведуть вибухові роботи: буде гучно

     • 1037768 переглядiв

    У Rheinmetall підтвердили плани поставити Україні супердрон Luna

     • 1691130 переглядiв

    Укрзалізниця повідомляє про зміну маршрутів деяких поїздів

     • 1246998 переглядiв