meshkantsya-uzhgoroda-dvi-zhinki-oshukali-na-ponad-1-mln-grn

Мешканця Ужгорода дві жінки ошукали на понад 1 млн грн

 • 9528 переглядiв

КИЇВ. 23 травня. УНН. Одна з жінок позичила у 33-річного жителя Ужгорода 1 млн 389 тис. 600 грн, інша - забрала кошти у знайомої. Про це передає УНН з посиланням на відділ комунікації поліції Закарпатської області.

"Оперативники Ужгородського відділу поліції встановили причетність двох жінок до виманювання великої суми грошей у жителя обласного центру Закарпаття. Одна з підозрюваних взяла понад 1 млн грн у потерпілого, інша – забрала цю суму в позичальниці", - йдеться у повідомленні.

В середу, 21-го червня, про виманювання коштів заявив у поліцію 33-річний житель Ужгорода. Чоловік розповів, що позичив 1 млн 389 тис. 600 грн своїй знайомій – 36-річній жительці села Минай, і вона відмовляється повернути борг. Співробітники кримінальної поліції Ужгорода встановили, що неправомірних дій також причетна інша знайома потерпілого – 32-річна ужгородка, адже саме вона взяла гроші у позичальниці заявника. Щодо обох фігуранток справи вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України, тобто шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах або організованою групою. Таке правопорушення карається позбавленням волі на строк від 5-ти до 12-ти років з конфіскацією майна.

Як повідомляв УНН 21 червня, на Волині завершили розслідування справи проти шахрая, який заволодів 30 тис. дол. США.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Мешканця Ужгорода дві жінки ошукали на понад 1 млн грн

     • 9528 переглядiв

    Вибухівку у вінницькому ТРЦ не знайшли

     • 7698 переглядiв

    У податковому комітеті ВР вимагають відставки О.Данилюка

     • 9410 переглядiв

    У Німеччині використані пляшки збирають через фандомати – DW

     • 97401 переглядiв

    Лідери українського тенісу можуть пропустити Вімблдон

     • 12483 переглядiв

    УЗ закуповує паливо у "Трейд Коммодіт" без переплат

     • 11238 переглядiв