mi-vdoma-i-zakhischayemo-ukrayinu-zelenskiy-mittyevo-vidreaguvav-na-feyk-khakeriv-v-efiri-ukrayinskogo-telekanalu

"Ми вдома і захищаємо Україну": Зеленський миттєво відреагував на фейк хакерів в ефірі українського телеканалу

 • 218243 переглядiв

КИЇВ. 16 березня. УНН. Президент України Володимир Зеленський заявив, що може пропонувати скласти зброю тільки військовим російської федерації. Так він відреагував появу в ефірі одного з українських телеканалів після зламу хакерами рядка, що біжить, з фейковою нібито його заявою, назвавши це "дитячою провокацією", пише УНН.

Цитата

"Ми вдома і захищаємо Україну", - написав Зеленський під відеозверненням, оприлюдненим у Facebook.

"Щодо останньої, дитячої провокації, що я немов би пропоную скласти зброю - я можу пропонувати скласти зброю тільки військовим російської федерації і повертатись додому. А ми вже вдома, ми захищаємо свою землю і своїх дітей, свої сім’ї. Тож ніякої зброї ми складати не збираємось до нашої перемоги", - заявив він у зверненні.

Раніше

Рухомий рядок телеканалу "Україна 24" і сайту "Сьогодні" зламали ворожі хакери і транслювали фейкову заяву Президента України Володимира Зеленського, про це повідомили у Telegram самого телеканалу та новиннєвого сайту. На каналі повідомили, що ця інформація - фейк.

Доповнення

Ще 2 березня Центр протидії дезінформації вказував, що у найближчі дні у соціальних мережах можуть почати розповсюджувати фейкову інформацію про те, що Президент України Володимир Зеленський оголосить капітуляцію України.  повідомляє про те, що така оприлюднена інформація буде фейковою, а метою є дезорієнтувати, посіяти паніку, зневірити громадян і схилити наші війська до здачі.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти викрали мера Скадовська - активіст

     • 212492 переглядiв

    У небі над Черкащиною збили ворожу ракету

     • 158074 переглядiв