mikolayivschina-vrantsi-okupanti-vdarili-po-likarni-u-berezneguvatomu

Миколаївщина: вранці окупанти вдарили по лікарні у Березнегуватому

 • 276712 переглядiв

КИЇВ. 13 липня. УНН. Ворожі обстріли Миколаївської області не припиняються, сьогодні вранці російські загарбники обстріляли село Широке та селище Березнегувате, а напередодні через удари сталася пожежа на цвинтарі, а також на полі з пшеницею. Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім у Telegram, пише УНН.

Деталі

За даними Кіма, ситуація по районах виглядає так:

Баштанський район:

  • Вчора, 12 липня, об 11:35 було завдано два ракетних удари по Баштанці Баштанської громади. Внаслідок чого загинула жінка. Також зруйновано котельню біля будівельного магазину, де виникла пожежа, гаражі та пошкоджено вікна в багатоповерхівці.
  • Вночі 13 липня були обстріли околиць села Новоолександрівка Інгульської громади. Пошкоджень та постраждалих немає.
  • Орієнтовно о 04:30, 13 липня, було обстріляно село Широке Широківської громади. Обстріли були переважно поза межами населеного пункту. Постраждалих немає.
  • Ворог продовжує обстріли населених пунктів Березнегуватської громади по лінії розмежування. Також під обстрілами опинилися території поблизу смт Березнегувате, села Кавказ, Семенівка та Висунськ. Так, після ворожих обстрілів, вчора, 12 липня, в смт Березнегувате виникло загоряння поля з пшеницею.
  • Також вранці, 13 липня, орієнтовно о 5:03 обстрілів зазнало смт Березнегувате. Влучання були по лікарні, житлових будинках та поза межами населеного пункту. Інформація щодо постраждалих відсутня. Інформація щодо пошкоджень житлових будинків уточнюється.

Миколаївський район:

  • Вчора, 12 липня, о 12:15 внаслідок обстрілів села Лимани Галицинівської громади відбулося займання на місцевому цвинтарі.
  • Також, 12 липня, о 16:00 зафіксовані обстріли Шевченківської громади. Внаслідок яких в селі Зоря пошкоджено житлові будинки, в селі Шевченкове загорілися поля з зерновими.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч пройшли відносно спокійно.

Доповнення

Ворожий удар по Миколаєву був завданий 12 липня на світанку з реактивних систем залпового вогню "Смерч" та зенітно-ракетних систем С-300 з тимчасово окупованої Херсонщини. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    В Індії виявили новий штам коронавірусу

     • 173881 переглядiв