minoboroni-pratsyuyut-nad-vprovadzhennyam-litnoyi-viyskovoyi-formi-dlya-zhinok-malyar

Міноборони працюють над впровадженням літньої військової форми для жінок - Маляр

 • 853366 переглядiв

КИЇВ. 15 червня. УНН. Міністерство оборони України працює над впровадженням літньої військової форми для жінок-військовослужбовиць, також триває робота щодо постановки на забезпечення жіночих бронежилетів. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр під час брифінгу, передає УНН.

Цитата

"Підрозділи Міноборони за участі волонтерських організацій працюють над впровадженням костюма літнього польового та спідньої білизни для військовослужбовців-жінок. Уже на завершальному етапі розробка відповідної нормативно-технічної документації на спідню білизну", - зазначила вона.

Деталі

Маляр поінформувала, що наразі завершений другий етап військових дослідницьких випробувань.

"Наші спеціалісти опрацьовують та враховують зауваження і пропозиції наших жінок-військовослужбовиць, які безпосередньо здійснювали дослідну експлуатацію", - сказала заступниця.

Крім цього, вона розповіла, що зараз триває робота щодо постановки на забезпечення жіночих бронежилетів, бронежилетів з позитивною плавучістю, та бронежилетів полегшених. Маляр зауважила, що Міноборони зацікавлене "у максимальному розширенні кола виробників і постачальників цих засобів індивідуального захисту для наших воїнів".

Нагадаємо

У квітні Міністерство оборони повідомило, що загальна забезпеченість військовослужбовців Збройних сил України літньою формою виконана на 100%, наразі формується резерв.

 

Українські Національні Новини

Суспільство

    Популярні

    Новини по темі