minoborony-provely-zustrich-z-amerykantsiamy-the-cohen-group-shchodo-potreb-zsu-v-ozbroienni

Міноборони обговорили з американцями The Cohen Group потреби ЗСУ в озброєнні

 • 54649 переглядiв

Українські чиновники Міноборони зустрілися з представниками The Cohen Group, щоб обговорити військові потреби України та закупівлі, прагнучи забезпечити прозорість процесів та локалізацію оборонного виробництва.

Представники українського Міністерства оборони зустрілись із делегацією американської компанії  "The Cohen Group". На зустрічі військові окреслили потреби української армії, та поінформували, якої зброї потребують наші захисники.  Про результати цієї розмови повідомили у пресслужбі оборонного відомства, передає УНН.

Деталі

Про поточні потреби української армії в озброєнні під час офіційної зустрічі звітували   представники Центрального управління координації зовнішньоекономічної діяльності Міноборони.

Зокрема, заступник Міністра оборони Юрій Джигир, який очолив українську делегацію у цих перемовинах,  навів пріоритети відомства, серед яких прозорі закупівлі озброєння, локалізація оборонного виробництва в Україні.

Ми щиро розраховуємо на вашу експертизу, ваші пропозиції щодо налагодження процесів та уникнення можливих ризиків стануть нам у нагоді.

- сказав Юрій Джигир.

Американська компанія "The Cohen Group", під керівництвом колишнього міністра оборони США Вільяма Коена, відома тим, що спеціалізується на наданні консультативних послуг державним та корпоративним клієнтам у всьому світі.

На переговорах у Київ українців приїхав консультувати представник "The Cohen Group" Патрік Тьорнер. Він зазначив, що серед клієнтів їхньої компанії є багато великих виробників зброї, і "The Cohen Group" готова допомогти налагодити зв’язки з ними.

Сторони обговорили потенційні напрямки співпраці.

Тетяна Салганік

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Вибух пролунав у Миколаєві: що відомо

     • 49396 переглядiв