mkhp-gromadi-peredali-2-toni-kuryatini-dlya-rodin-z-mikolayeva

"МХП-Громаді" передали 2 тони курятини для родин з Миколаєва

 • 227482 переглядiв

КИЇВ. 29 серпня. УНН. Благодійний фонд “МХП-Громаді” надав 2 тони курятини для багатодітних та малозабезпечених родин, а також дитбудинків сімейного типу з Миколаєва. Про це повідомили в Асоціації Наставництва для дітей та молоді, передає УНН.

Цитата

“Дякуємо нашим партнерам, Фонду "МХП-Громаді", за надану благодійну допомогу – 2 тони курятини, яку наші волонтери "Ангели Надії Kidsave" доставили та особисто роздали сім’ям ДБСТ, родинам, які мають діток з особливими потребами, багатодітним та малозабезпеченим сім’ям, людям з інвалідністю у Миколаєві! Завдяки Вам у багатьох людей, які змушені жити у моторошних умовах, на обличчях засяяли усмішки, а на столах з’явилась справжня святкова вечеря!” – ідеться у повідомленні.

Нагадаємо

Благодійний фонд “МХП-Громаді” з 24 лютого завіз в Україну 615 тонн гуманітарної допомоги, зокрема їжу, засоби гігієни, меблі, ліки, амуніцію і навіть автомобілі.

Довідка

МХП – провідний виробник курячого м’яса в Україні з найбільшою часткою ринку і високою впізнаваністю бренду своїх продуктів (“Наша Ряба”). Засновник компанії – Юрій Косюк.

Українські Національні Новини

Новини Бізнесу

    Популярні

    Новини по темі

    "МХП-Громаді" передали 2 тони курятини для родин з Миколаєва

     • 227482 переглядiв

    Антилопа на смерть забодала чоловіка у шведському зоопарку

     • 146020 переглядiв