mozhlivo-budut-zrobleni-korektivi-schodo-roboti-nepratsyuyuchikh-zakladiv-pid-chas-povitryanoyi-trivogi-ignat

Можливо будуть зроблені корективи щодо роботи непрацюючих закладів під час повітряної тривоги - Ігнат

 • 116073 переглядiв

КИЇВ. 16 листопада. УНН. Речник Повітряних сил Юрій Ігнат в ефірі телемарафону погодився з тим, що тривалі тривоги негативно впливають на низку процесів у країні та повідомив, що можливо будуть зроблені корективи, щоб удосконалити систему оповіщення про небезпеку, передає УНН.

Цитата

«Дійсно, багато зупиняється процесів життєдіяльності в країні. Тут буде прийматися, можливо, рішення. Можливо якісь буде зроблено корективи. Поки що хочу нагадати, що від МІГа 31, особливо від ракети, яка в нього під крилами знаходиться – це є серйозна небезпека. Летить "Кинджал" надзвичайно швидко. Лічені хвилини і він потрапляє в той чи інший регіон»,- сказав Юрій Ігнат.

Деталі

рф почала заправляти літаки в повітрі. Через це, зокрема, денні повітряні тривоги почали тривати доволі довго, що негативно впливає на життя українців. Тому ймовірно система оповіщення буде удосконалюватися, щоб вирішити цю проблему, вказав речник Повітряних сил.

Також Ігнат додав, що якщо є точна інформація від розвідки, що МІГ31 злітає з метою перебазування або відомо, що це навчальний політ, то тривога не вмикається.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві продовжили заборону на рух наземного громадського транспорту під час тривоги

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Ворог вранці обстріляв Херсон: є загиблий та поранена

     • 27620 переглядiв

    Попередня оцінка стійкості банків оптимістична - НБУ

     • 25622 переглядiв