mzs-doluchitsya-do-roboti-radi-schodo-zmin-do-konstitutsiyi

МЗС долучиться до роботи Ради щодо змін до Конституції

 • 9959 переглядiв

КИЇВ. 20 грудня. УНН. Міністерство закордонних справ в межах своєї компетенції долучиться до опрацювання положень законопроекту про зміни до Конституції у частині децентралізації. Про це під час години запитань до уряду у ВР повідомив заступник міністра закордонних справ України Василь Боднар, передає кореспондент УНН.

"Усі питання, пов’язані з імплементацією політичних положень "мінських домовленостей" – а ми тут стоїмо на тому, що пріоритетом є врегулювання безпекових аспектів – будуть експертно пророблятись в рамках "нормандського формату" та на майданчику Мінська в ТКГ. В основі цього процесу лежить процес децентралізації, над яким ви, шановні народні депутати, і будете працювати, конкретно про внесення змін до Конституції України. Зі свого боку хотів би сказати, що МЗС в межах своєї компетенції так само долучиться до опрацювання відповідних положень", - сказав Боднар.

Нагадаємо, 13 грудня Президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради проект закону "Про внесення змін до Конституції України (щодо децентралізації влади)".

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    МЗС долучиться до роботи Ради щодо змін до Конституції

     • 9959 переглядiв

    На Запоріжжі ліквідували вісім підпільних казино

     • 11026 переглядiв

    У США ухвалили нову торговельну угоду з Канадою та Мексикою

     • 10587 переглядiв

    У Києві пограбували суддю

     • 25206 переглядiв

    Рябошапка: 610 прокурорів пройшли три етапи атестації

     • 14581 переглядiв