na-9-travnya-rosiya-mozhe-zayaviti-pro-priyednannya-do-sebe-donbasu-abo-vigadati-inshi-nesinitnitsi-minoboroni

На 9 травня росія може заявити про "приєднання" до себе Донбасу або вигадати інші нісенітниці – Міноборони

 • 332064 переглядiв

КИЇВ. 2 травня. УНН. росія на 9 травня має подати своєму населенню певні "перемоги" в країні, а якщо таких "перемог" не буде, вона їх придумає. Про це заявив на брифінгу у понеділок речник Міністерства оборони України Олександр Мотузяник, передає кореспондент УНН.

Цитата

"Стосовно того, що буде робити російська федерація на 9 травня – будь-що. росії треба перемоги якимсось чином продати російському суспільству. Я не бачу в цьому для росії проблем. Якщо тих перемог не буде, вона їх придумає", - зазначив Мотузяник.

"У російській федерації існує така гарна штука як телебачення. Тобто росія взагалі може нічого не робити, просто показувати по телевізору. Будь-яка пропаганда заходить, благодатну почву серед російського населення вона отримає", - додав речник.

Деталі

Щодо "перемог", які росія може подати своєму населенню щодо України, Мотузяник припустив, що окупанти можуть заявити про начебто знищення військово-промислового комплексу України, знищення системи протиповітряної оборони – "те, що росія сьогодні озвучує вустами пресслужби міністерства оборони рф".

З його слів, вони також можуть звітувати про ті міста, населені пункти і селища, які станом на сьогодні перебувають під тимчасовим контролем збройних сил російської федерації.

"росія – країна непередбачувана, вона може придумати все що завгодно. Можливо, порушить питання аби окремі райони Донецької і іЛуганської областей прийняти до складу російської федерації – можуть уже про це повідомити. Вони можуть повідомити про те, що вони готуються до проведення референдуму на Херсонщині, аби там також визнати якісь-там певні території російськими. Тобто, все що завгодно. Подивимось, як там буде у росії на 9 травня”, - додав речник.

Нагадаємо

ЗМІ раніше з посиланням на британську сторону повідомили, що президент росії володимир путін використає дату 9 травня для оголошення масової мобілізації населення заради вирішального удару по Україні.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    Глава МЗС Данії відвідав зруйнований окупантами Ірпінь

     • 117344 переглядiв