na-avtoshlyakhu-odesa-reni-stalasya-dtp-za-uchastyu-dvokh-vantazhivok-i-marshrutki-ye-postrazhdali

На автошляху Одеса-Рені сталася ДТП за участю двох вантажівок і маршрутки, є постраждалі

 • 183352 переглядiв

КИЇВ. 14 жовтня. УНН. На автошляху сполученням Одеса-Рені, в селі Великий Дальник, сталася ДТП за участю двох вантажних автомобілів і маршрутного таксі. За попередньою інформацією, постраждало троє пасажирів громадського транспорту. Про це повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, передає УНН.

Цитата

"До уваги водіїв! Будьте максимально уважними на автошляху сполученням Одеса-Рені, в селі Великий Дальник, де нещодавно сталася ДТП за участю двох вантажних автомобілів і маршрутного таксі", - йдеться в повідомленні.

Деталі

Подія трапилася на світлофорі, який на перехресті траси і вулиці Богдана Хмельницького.

Попередньо встановлено, що водій однієї вантажівки проігнорував червоне світло, не надав перевагу в русі маршрутці і допустив зіткнення з нею. В результаті вантажівку винесло на зустрічну смугу, де вона зіштовхнулася з іншою вантажівкою.

За попередньою інформацією, постраждало троє пасажирів громадського транспорту. Одному надали медичну допомогу на місці, ще двох "швидка" доправила до лікарні.

Наразі, на місці події співробітники групи реагування патрульної поліції Одеського районного управління поліції № 2 регулюють рух транспорту. Проїзд поки що можливий по одній смузі.

Нагадаємо 

На трасі "Одеса - Рені", біля села Монаші Білгород-Дністровського району Одеської області, сталася дорожньо-транспортна подія. Двоє людей загинули.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Іспанія відправила для України 4 ЗРК Hawk – Резніков

     • 260543 переглядiв

    NASA призначила дату ще однієї спроби запуску Artemis I

     • 217767 переглядiв

    У Миколаївській області збили ворожий дрон-камікадзе

     • 183645 переглядiв

    На Миколаївщині зафіксували ворожі дрони - ОВА

     • 129266 переглядiв