na-bakhmutskomu-napryamku-obstanovka-znovu-zagostrilas-trivaye-dvobiy-za-perekhoplennya-initsiativi

На Бахмутському напрямку обстановка знову загострилась: триває двобій за перехоплення ініціативи

 • 9723298 переглядiв

КИЇВ. 2 липня. УНН. На Бахмутському напрямку обстановка знову загострилась. Триває двобій за перехоплення ініціативи. В самому Бахмуті також неспокійно. Росіяни у місті намагаються зірвати логістику та завдати максимальних втрат. Водночас Сили оборони не дають ворогу пересуватись по місту та вражають вогнем позиції рф. Про це повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр, передає УНН.

Цитата

«На Бахмутському напрямку обстановка знову загострилась. Триває двобій за перехоплення ініціативи. Сьогодні ворог намагався наступати на цьому напрямку, але безуспішно. І наші сили оборони - мали певний успіх», - повідомила Маляр у Telegram.

Вана зауважила, що, втім, ситуація змінюється дуже стрімко.

Деталі

«Контроль над одними і тими ж позиціями може двічі за добу втрачатись та відновлюватись. Ворог активно реагує на всі наші дії та створює на загрозливих напрямках по три лінії оборони», - написала Маляр.

За її словами, на південному фланзі в районі Кліщіївки, українські війська з боями, але просуваються. Натомість на північному фланзі тривають бої.

«В самому Бахмуті також неспокійно. Ворог у місті постійно веде вогонь, намагається зірвати нашу логістику та завдати нам максимальних втрат. Водночас наші оборонці не дають ворогу пересуватись по місту та вражають вогнем позиції ворога», - повідомила Маляр.

Доповнення

Речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий повідомляв, що на Бахмутському напрямку ворог підготував доволі потужне угрупування, близько 50 000 особового складу. Також там сконцентровано більше ніж 300 танків.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Окупанти обстріляли Херсонщину: поранено подружжя

     • 570665 переглядiв

    Україна отримала другий транш від МВФ у 890 млн доларів

     • 648760 переглядiв

    ВАКС дозволив розпочати заочне розслідування щодо Деркача

     • 658745 переглядiв

    Садовий дочекався «вєжлівих людєй»

     • 4964554 переглядiв