na-bortu-viiskovoho-litaka-yakyi-rozbyvsia-v-rosii-bulo-15-osib-usi-vony-zahynuly

На борту військового літака, який розбився в росії, було 15 осіб, усі вони загинули

 • 25596 переглядiв

російський військовий літак, на борту якого перебували 15 осіб, розбився в івановській області. 8 членів екіпажу і 7 пасажирів, які перебували на борту, загинули. Причиною аварії стала пожежа в двигуні.

На борту літака, який розбився в івановській області росії, було 15 осіб, усі вони загинули під час аварії. Про це УНН пише з посиланням на росЗМІ.

Деталі

російське міноборони підтвердило аварію військового Іл-76, який упав під час зльоту з аеродрому в івановській області для виконання планового польоту.

На борту перебували вісім членів екіпажу і сім пасажирів. Усі вони загинули, п'ять тіл уже знайдено на місці аварії, а решта перебували всередині літака, який продовжує горіти.

Причиною катастрофи стала пожежа одного з двигунів під час зльоту літака, яка, попередньо, виникла через технічну несправність. Повідомляється, що задимлення виникло в двигуні одразу ж після відриву від землі, потім двигун загорівся і частина його відвалилася в повітрі. Літак спробував повернутися на аеродром, але не дотягнув і звалився в лісопосадці за пару кілометрів від місця зльоту.

После атаки БПЛА на нефтебазу в орле рф произошла утечка нефтепродуктов - росСМИ12.03.2024, 12:26

Анастасія Рябоконь

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі