na-donechchini-zatrimali-kolishnogo-boyovika-dnr

На Донеччині затримали колишнього бойовика "ДНР"

 • 15776 переглядiв

КИЇВ. 7 травня. УНН. На Донеччині прикордонники виявили та затримали чоловіка, який під час окупації Краматорська бойовиками у червні 2014 року вступив до лав незаконних збройних формувань так званої "ДНР". Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Державної прикордонної служби.

"Учора в ході реалізації випереджувальної інформації, оперативні співробітники Краматорського прикордонного загону виявили та затримали громадянина України 1982 року народження, жителя міста Краматорськ. Правоохоронці встановили, що під час окупації міста бойовиками у червні 2014 року, вказаний громадянин вступив до лав незаконних збройних формувань так званої "ДНР". Там чоловік ніс службу на одному з блокпостів та виконував завдання з незаконної перевірки документів та транспортних засобів громадян", - сказано у повідомленні.

Зазначається, що за даним фактом до Краматорського відділу Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак злочину, відповідальність за яке передбачена ч. 2 ст. 260 Кримінального кодексу України "Створення непередбачених законом воєнізованих або збройних формувань".

Відомості внесено до ЄРДР. Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 8 років з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Донецьку відправили під варту із правом внесення застави колишнього бойовика "ДНР", який воював проти сил АТО.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Донеччині затримали колишнього бойовика "ДНР"

     • 15776 переглядiв

    Міжнародні резерви України у квітні зросли на 3,1%

     • 11839 переглядiв