na-ivano-frankivshchyni-lehkovyk-zitknuvsia-z-reisovym-avtobusom-ye-zahybli-y-poterpili

На Івано-Франківщині легковик зіткнувся з рейсовим автобусом, є загиблі й потерпілі

 • 26175 переглядiв

Три людини загинули в результаті зіткнення легкового автомобіля та автобуса біля села Тязів в Івано-Франківській області.

На Івано-Франківщині, поблизу села Тязів, 12 березня сталася аварія, зіткнулися легковик та рейсовий автобус. За попередньою інформацією троє людей загинуло. Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області, пише УНН.

Аварія трапилась приблизно о 12.25, на автодорозі Н-09 поблизу села Тязів. На місце події одразу були скеровані правоохоронці, рятувальники та швидка медична допомога,

- йдеться у повідомленні.

Деталі

За попередньою інформацією, 57-річний водій іномарки "Mercedes C220", мешканець с. Угорники, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з рейсовим автобусом "Уїзд - Івано-Франківськ".У результаті аварії попередньо троє людей загинуло, а саме водій рейсового автобуса та його двоє пасажирів. Окрім цього є травмовані пасажири.

Наразі на місці події працюють слідчо-оперативна група Тисменицького відділення поліції та слідчі Слідчого управління розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Івано-Франківській області. Поліцейські встановлюють всі обставини події.

Нагадаємо

У Львові на нерегульованому залізничному переїзді автомобіль KIA Rio зіткнувся з потягом, внаслідок чого постраждали 65-річний водій та його 64-річний пасажир. Відкрито кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху.

Популярні

Новини по темі