na-kharkivschini-na-vibukhivtsi-vrantsi-pidirvavsya-tsivilniy-ova

На Харківщині на вибухівці вранці підірвався цивільний - ОВА

 • 390834 переглядiв

КИЇВ. 21 лютого. УНН. У Харківській області сьогодні вранці на невідомому вибуховому пристрої підірвався цивільний чоловік. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов у вівторок, 21 лютого, у Telegram, пише УНН.

Цитата

"Мінна небезпека в області все ще дуже висока. Сьогодні зранку в седі Рубіжне Чугуївського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався цивільний чоловік. На місце виїхала бригада медиків. Інформація щодо стану постраждалого уточнюється", - повідомив Синєгубов.

Деталі

Що стосується дій ворога, то, зі слів голови ОВА, минулої доби ворог обстрілював більше 25 прикордонних населених пунктів в Куп'янському, Чугуївському та Харківському районах:

  • Учора пізно ввечері внаслідок ракетного обстрілу Куп'янська пошкоджено заклад дошкільної освіти та спортивний об'єкт. Також вночі зафіксовані обстріли в селі Ківшарівка Куп'янського району.
  • У населених пунктах Дворічна та Новоосинове Куп'янського району внаслідок обстрілів пошкоджено щонайменше 4 житлові будинки, господарчі споруди, сталися пожежі.
  • У Вовчанську Чугуївського району пошкоджено приватний житловий будинок.

Внаслідок обстрілів ніхто не постраждав.

"На лінії зіткнення наші військові надійно утримують свої позиції та дають відсіч усім спробам ворога покращити своє тактичне становище", - наголосив Синєгубов.

Доповнення

Протягом доби противник завдав 6 ракетних та 28 авіаційних ударів по цивільній інфраструктурі Донецької, Запорізької та Херсонської областей. Також противник здійснив 86 обстрілів з реактивних систем залпового вогню. Внаслідок вогню російських окупантів знищені та пошкоджені цивільні житлові будинки, школи та магазини. Є загиблі та поранені.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    На Харківщині на вибухівці вранці підірвався цивільний - ОВА

     • 390834 переглядiв

    В Ірані стався землетрус: жертв і руйнувань немає

     • 458426 переглядiв

    росія планує захопити білорусь до 2030 року - ЗМІ

     • 532455 переглядiв

    Продаж паперових QR-квитків у столичному метро відновили

     • 1590701 переглядiв

    Помер один із засновників гурту "Мертвий Півень"

     • 702744 переглядiв