ukenru
na-kharkivschini-znayshli-tilo-nepovnolitnogo-yakiy-znakhodivsya-u-rozshuku

На Харківщині знайшли тіло неповнолітнього, який знаходився у розшуку

 • 12982 переглядiв

КИЇВ. 5 травня. УНН. На Харківщині правоохоронці виявили тіло 14-річного хлопця, який знаходився у розшуку з кінця січня 2018 року. Про це в мережі Facebook повідомила прес-служба ГУНП України в Харківській області, передає УНН.

За словами правоохоронців, 29 січня 14-річний мешканець смт. Краснокутськ пішов з будинку сімейного типу та не повернувся.

На розшук дитини був орієнтований особовий склад поліції Харківщини. Вчора працівники Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області спільно з оперуповноваженими Краснокутського відділу поліції та військовослужбовцями Національної гвардії України провели пошукову операцію щодо встановлення місцезнаходження зниклого.

Тіло підлітка знайшли на луговій ділянці в очереті поблизу об’їзної дороги, яка знаходиться неподалік від смт. Краснокутськ. Видимих слідів насильницької смерті на тілі померлого експерти не виявили.

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Зараз поліцейські встановлюють обставини смерті неповнолітнього.

Нагадаємо, в Ужгороді водій автомобіля Škoda білого кольору на вулиці Капушанській наїхав на 8-річного хлопчика і втік з місця події.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП