na-krimskomu-titani-zayavili-pro-povnu-zupinku-zavodu

На "Кримському титані" заявили про повну зупинку заводу

 • 13083 переглядiв

КИЇВ. 10 вересня. УНН. Технологічні процедури щодо зупинки роботи "Кримського титану" завершені. Про це з посиланням на слова заступника директора підприємства в окупованому Криму Андрія Догадова повідомляє Крим.Реалії, передає УНН.

"Печі зупиняли протягом усього минулого тижня. Вчора зупинили останню піч на "Титані-2". Сьогодні упаковується останній продукт на першому "Титані", і завтра буде пакування на другому "Титані" згідно з технологічним ланцюжком", - пояснив Догадова.

За його словами, у міру зупинки печей вся вода, яку використовували у виробництві, направляється у кислотонакопичувач.

Він зазначив, що з минулого тижня ведуться роботи на кислотонакопичувачі.

"Завозиться вапняне молочко і розбавляється фосфором з гіпсом, які не дають можливості подальших випарів", - прокоментував Догадов.

Він додав, що всі працівники підприємства залишаються на своїх місцях. Вони будуть займатися плановими попереджувальними ремонтами, поточними ремонтами і отримувати повний оклад.

Нагадаємо, у ніч на 24 серпня в районі розташування хімічного підприємства "Кримський титан" на півночі окупованого півострова, що поблизу адмінмежі з материковою частиною України, стався викид невідомої отруйної хімічної речовини, яка, особливо після опадів, утворює на металевих предметах, деревах, дахах будинків і навіть всередині приміщень маслянистий наліт з коричневуватим або жовто-зеленим відтінком.

Прокуратура АР Крим порушила кримінальне провадження за фактом забруднення отруйними речовинами повітря над північною частиною півострова.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    На "Кримському титані" заявили про повну зупинку заводу

     • 13083 переглядiв

    На Буковині розбійники у масках напали на ювелірний магазин

     • 11976 переглядiв

    Росіянин через переслідування у РФ попросив в Україні притулку

     • 12827 переглядiв

    На Волині чоловік напав на патрульних поліцейських

     • 8594 переглядiв

    У Києві горіла офісна будівля

     • 12325 переглядiв