na-krytychni-potreby-neobkhidno-ponad-15-miliardiv-dolariv-kubrakov-zustrivsia-zi-spetspredstavnytseiu-ssha-pritsker

Необхідно понад 15 мільярдів доларів: Кубраков обговорив потреби України зі спецпредставницею США Пріцкер

 • 23510 переглядiв

Віце-прем'єр-міністр Кубраков обговорив з американськими урядовцями фінансові потреби України на відбудову та посилення захисту морського експорту через посилення блокади на польському кордоні.

Віцепрем’єр-міністр з відновлення Олександр Кубраков обговорив з американським партнерами фінансові потреби України та посилення оборони морського експорту. Про це Кубраков розповів на своїй сторінці у соцмережі Х, пише УНН.

Деталі 

Він розповів, що зустрівся зі спеціальною представницею США з питань відбудови України Пенні Пріцкер та обговорив третю оцінку збитків і потреб на відновлення України (RDNA3).

Кубраков зустрівся з представниками трьох міжнародних банків, які хочуть інвестувати у відновлення України14.02.24, 01:18

У 2024 році на критичні потреби необхідно $15,3 млрд. Заморожені російські активи можуть стати важливим джерелом фінансування оборони та реконструкції 

- заявив Кубраков. 

Також за його словами, в умовах посиленої блокади на кордоні з Польщею Україна потребує посиленого захисту морської інфраструктури. 

Експортний потенціал України стає серйозним викликом економічній безпеці регіону. З подальшим блокуванням польського кордону морські та річкові коридори потребують все більшого захисту та зміцнення

- резюмував віцепрем’єр-міністр з відновлення

Нагадаємо

Польські фермери анонсували нову акцію протесту - з 20 лютого аграрії планують заблокувати усі пункти пропуску на кордоні між Польщею та Україною.

Блокада польського кордону: скільки вантажівок у чергах16.02.24, 09:59

Популярні

Новини по темі

У Кропивницькому пролунав вибух - ЗМІ

 • 20841 переглядiв

WSJ:Єгипет почав зводити стіну на кордоні із сектором Гази

 • 20095 переглядiв