na-kyivshchyni-zhinka-potrapyla-pid-potiah-politsiia-rozsliduie-obstavyny

На Київщині жінка потрапила під потяг, поліція розслідує обставини

 • 32367 переглядiв

Жінка була смертельно травмована пасажирським потягом "Львів-Харків" поблизу станції Тарасівка Фастівського району Київської області 9 квітня, коли вона сиділа на залізничній колії.

У Фастівському районі Київській області, 9 березня, вранці стався смертельний інцидент, - пасажирський потяг сполученням "Львів-Харків" збив жінку. Згідно з інформацією ГУ Національної поліції Київщини, зараз правоохоронці встановлюють особу жінки, яка потрапила під потяг, передає УНН.

Сьогодні 9 квітня, близько 10 години надійшло повідомлення від машиніста про те, що біля станції "Тарасівка" було здійснено наїзд на невідому особу. Слідчо-оперативна група попередньо встановила, що пасажирський потяг сполученням Львів-Харків збив жінку

- ідеться у повідомленні.

Зазначається, що в момент ДТП жінка сиділа на залізничних коліях. Машиніст застосовував звуковий сигнал та екстрене гальмування, проте уникнути трагедії не вдалося. Від отриманих травм жінка загинула на місці події.

На вигляд невідомій особі було близько 50 років, вона була одягнена в куртку чорно-білого кольору, синю кофта та білі штани, а також капці сірого кольору.

Поліція звертається з оголошенням:

Якщо ви володієте будь-якою інформацією стосовно даної події просимо повідомити до Фастівського управління поліції Київщини за номером телефону 0933034986, або на спецлінію "102"

- інформує поліція Київської області.

Нагадаємо

У Житомирі водій "Nissan" скоїв наїзд на 8-річного хлопця, який перетинав автошлях. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні. Слідчі з’ясовують обставини події у рамках кримінального провадження.

Вбивство підлітка на станції київського фунікулера: суд відправив правоохоронця під варту09.04.24, 16:02

Ігор Тележніков

Суспільство

Популярні

Новини по темі

Грузія виграла справу проти росії в ЄСПЛ

 • 32035 переглядiв