na-luganschini-eksboyoviku-povidomili-pro-pidozru

На Луганщині ексбойовику повідомили про підозру

 • 8913 переглядiв

КИЇВ. 5 листопада. УНН. Колишньому бойовику повідомлено про підозру в участі у незаконних збройних формуваннях на Луганщині. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу. Про це повідомляє УНН із посиланням на пресслужбу Луганської обласної прокуратури.

"За процесуального керівництва управління нагляду у кримінальних провадженнях щодо злочинів, вчинених на тимчасово окупованих територіях у Луганській області та в умовах збройного конфлікту, Луганської обласної прокуратури громадянину повідомлено про підозру в участі у діяльності не передбачених законом збройних формувань (ч. 2 ст. 260 КК України). Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що на початку липня 2014 року мешканець міста Сєвєродонецька перебував у складі незаконного збройного формування окупаційної адміністрації РФ – так званої "Армии Юго-Востока". Підозрюваний брав активну участь у здійсненні супротиву силам та засобам АТО на території м. Лисичанськ.

"Виконуючи вказівки так званого "керівника підривної групи", він брав участь у мінуванні мостів та доріг на території області, які мали стратегічне значення, здійснював чергування на замінованих об’єктах, підтримував в справному стані та обслуговував встановлені вибухові пристрої. Діяльність угруповання, до складу якого входив підозрюваний, була припинена у липні 2014 року після звільнення населених пунктів Луганщини від незаконних збройних формувань РФ", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Миколаївський апеляційний суд скасував виправдувальний вирок бойовику “ДНР” та ухвалив нове рішення, призначивши обвинуваченому реальну міру покарання.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Луганщині ексбойовику повідомили про підозру

     • 8913 переглядiв