na-lvivshchyni-voroh-atakuvav-dva-obiekty-krytychnoi-enerhetychnoi-infrastruktury

На Львівщині ворог атакував два обʼєкти критичної енергетичної інфраструктури

 • 19822 переглядiв

Російські війська атакували важливі об'єкти енергетичної інфраструктури у Червоноградському та Стрийському районах Львівської області, спричинивши пожежі, але обійшлося без жертв.

У Львівській області армія рф сьогодні вранці під час масованої атаки влучила в обʼєкт генерації енергії у Червоноградському районі та критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському районі. У Червоноградському районі виникла пожежа. Станом на 8:25 ранку на Львівщині обійшлося без жертв і потерпілих, повідомив голова ОВА Максим Козицький, передає УНН

"Сьогодні, 08.05.2024, близько 5 години ранку, окупанти влучили крилатими ракетами в обʼєкт генерації енергії у Червоноградському районі", - повідомив Козицький. 

За його словами, на об'єкті є два осередки загоряння.  На місці працюють вогнеборці. Залучили спецтехніку. Загрози для людей, які живуть поблизу, немає, вказав голова ОВА. 

Також, зі слів Козицького через влучання poсійcькoї paкети постраждав обʼєкт критичної енергетичної інфраструктури у Стрийському районі. 

"Під час повторної повітряної тривоги, яку оголосили у нашій області о 06:27, окупант атакував Львівщину "кинджалами". Критична та житлова інфраструктура не постраждали. Станом на цю годину у нашій області обійшлося без жертв і потерпілих", - вказав начальник ОВА. 

Як вказав Козицький, усі системи життєзабезпечення Львівщини працюють у штатному режимі.

Росіяни атакували об’єкти генерації у шести областях08.05.24, 07:02

Популярні

Новини по темі

росія атакувала три теплоелектростанції ДТЕК

 • 29225 переглядiв

Стартували зйомки другого сезону "Венздей"

 • 126511 переглядiв

США побудували плавучий пірс в секторі Гази

 • 29661 переглядiв

Росіяни атакували об’єкти генерації у шести областях

 • 101499 переглядiв