na-lymanskomu-napriamku-zsu-pokrashchyly-taktychne-polozhennia-rechnyk-osuv-khortytsia

На Лиманському напрямку ЗСУ покращили тактичне положення – речник ОСУВ Хортиця

 • 33386 переглядiв

Збройні сили України досягли прогресу на Лиманському напрямку, покращивши тактичну ситуацію в районі Серебрянського лісництва, повідомив речник Хортицького регіонального військового командування.

На Лиманському напрямку ЗСУ мають певні успіхи у районі Серебрянського лісництва. Про це він заявив речник ОСУВ Хортиця Назар Волошин в ефірі Громадського радіо, передає УНН.

Деталі

Можу підтвердити частково, що на Лиманському напрямку у нас є певні успіхи Сил оборони в районі Серебрянського лісництва, дещо вдалось покращити тактичні положення

речник ОСУВ Хортиця Назар Волошин

За його словами, ситуація навколо Часового Яру така, що Сили оборони повністю контролюють обстановку. Станом на початок тижня ситуація не змінилась, активні бойові дії тривають і вдень, і вночі.

Доповнення

Російська пропаганда періодично робить інформаційні вкиди, що їхня армія увійшла до міста, однак жодних територіальних успіхів за останні дні ворог не мав.

Ворожої російської армії у місті немає. Противник все ж таки докладає зусиль і продовжує знищувати Часів Яр та навколишні населені пункти авіацією та артилерією.

речник ОСУВ Хортиця Назар Волошин

Окупанти всіляко намагаються здобути панівні висоти на яких розміщений Часів Яр, щоб вести подальшу боротьбу за території й обстрілювати наступні населені пункти, а це Костянтинівка, Дружківка, Слов’янськ та Краматорськ", – каже Волошин.

Він також додав, що росіяни не рахуються з втратами свого особового складу та техніки і намагаються кидати на штурми як мобілізованих, так і колишніх в’язнів, але техніку окупанти бережуть.

Окупанти рвуться до магістралі Покровськ — Костянтинівка. Противник може її обстрілювати. Є певна небезпечність, але зараз небезпечно на всій східній Україні, бо там все прострілюється ворогом і артилерією, і мінометами, і авіацією", – наголосив спікер ОСУВ Хортиця.

речник ОСУВ Хортиця Назар Волошин

В Українському центрі безпеки назвали умови за яких ЗСУ зможуть стабілізувати лінію фронту та коли07.05.24, 16:53

Популярні

Новини по темі

Єрмак провів онлайн-зустріч із колишнім генсеком НАТО

 • 26287 переглядiв

Україна пройшла до фіналу Євробачення-2024

 • 25447 переглядiв

На Донеччині горить лісовий масив через обстріл росіян

 • 24359 переглядiв

Перша африканська країна підтвердила участь у Саміті миру

 • 27035 переглядiв

Нацгвардія провела навчання з оборони Чорнобильської АЕС

 • 28497 переглядiв

alyona alyona та Jerry Heil виступили на Євробаченні 2024

 • 26197 переглядiв