na-nikh-tak-reaguvatimut-bo-voni-rosiyani-zelenskiy-pro-stavlennya-svitu-do-gromadyan-rosiyi

На них так реагуватимуть, бо вони росіяни: Зеленський про ставлення світу до громадян росії

 • 162675 переглядiв

КИЇВ. 21 квітня. УНН. Через жорстоку війну, яку розв'язала російська федерація проти України, ставлення до громадян росії тепер буде негативним у всьому світі, просто тому, що "вони росіяни". Про це в інтерв'ю Медіазоні заявив Президент України Володимир Зеленський, передає УНН.

Цитата

“Тепер багато хто, у багатьох країнах, не будуть питати-хороший ти хлопець чи поганий. Просто реагуватимуть так на росіян. Ось що зробили страшне. Це не для мене страшно, це для цього народу страшно, я так вважаю", - зазначає Президент.

Деталі

За словами Зеленського, Україна не зможе пробачити всі ті звірства, які росія вершила і вершить на території нашої країни.

Домовитися про перемир'я зможуть, можливо, наступні покоління, вважає глава Української держави.

"Визнати це - це як піти до церкви, як на духу сказати, сповідатися. Це нормально. Я вважаю, що ми не вирішуємо вже. Бог простить або не простить — це вже питання не до нас. Я впевнений", - додає Зеленський.

Додамо

Згідно з даними опитування, в Україні в півтора рази зросла кількість тих, хто вважає, що відновлення дружніх відносин українців з росіянами є взагалі неможливим (з 42% до 64%).

Українські Національні Новини

Політика