na-odeschini-cholovik-do-smerti-pobiv-matir-kulakami-ta-palitseyu

На Одещині чоловік до смерті побив матір кулаками та палицею

 • 17181 переглядiв

КИЇВ. 8 жовтня. УНН. В Одеській області затримали чоловіка, який завдав смертельних травм своїй матері і намагався сховатися від правосуддя. Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП в області. 

Так, під час розпиття спиртних напоїв між 34-річним чоловіком і його матір’ю сталася сварка, яка переросла у бійку – зловмисник побив жінку кулаками та палицею. 

На жаль, без допомоги лікарів постраждала померла від травматичного шоку. Усвідомивши скоєне, чоловік тишком пішов з дому та спробував сховатися у своїх родичів в Арцизському районі, але завдяки співпраці двох поліцейських підрозділів правопорушника затримали та доставили до Березівського відділення поліції менше ніж за добу. 

"Йому повідомили про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України. За вчинення умисного тяжкого тілесного ушкодження, яке спричинило смерть, зловмиснику загрожує від семи до десяти років позбавлення волі", - зазначили в поліції.

Нагадаємо, мешканця смт Ярмолинці, Хмельницької області, який побив матір та залишив її помирати, засуджено до 4,5 років позбавлення волі.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Злодій пограбував будинок футболіста Роналду

     • 13074 переглядiв