na-odeschini-na-khabari-zatrimali-inspektora-mitnitsi

На Одещині на хабарі затримали інспектора митниці

 • 15260 переглядiв

КИЇВ. 8 лютого. УНН. В Одеській області на хабарі затримали головного інспектора митного поста "Акерман" Одеської митниці ДФС. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу Військової прокуратури Південного регіону України.

"Військовою прокуратурою Одеського гарнізону Південного регіону України, в рамках здійснення процесуального керівництва у кримінальному провадженні, за оперативного супроводження УЗЕ в Одеській області ДЗЕ Нацполіції України та спільно з Територіальним Управлінням ДБР, розташованого у м. Миколаєві, на вимаганні та одержанні неправомірної вигоди викрито головного інспектора митного поста "Акерман" Одеської митниці ДФС", - йдеться у повідомленні.

За даними прокуратури, досудове розслідування встановило, що головний інспектор вимагала хабар у розмірі 800 доларів США за неперешкоджання підприємницькій діяльності суб’єкта господарювання, зокрема погодження митних експортних товарних декларацій.

7 лютого 2019, після одержання визначеної суми хабара, посадову особу Одеської митниці ДФС затримали. Військовою прокуратурою вказаній особі планується повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, а також обрання запобіжного заходу. Наразі слідчі дії тривають.

Нагадаємо, заступника директора держпідприємства затримали на хабарі 190 тис. грн. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Одещині на хабарі затримали інспектора митниці

     • 15260 переглядiв

    У Харкові скоєно розбійний напад на іноземців

     • 15722 переглядiв

    Епідемія грипу у Франції вбила більше тисячі людей

     • 12295 переглядiв

    Стала відома причина смерті Сергія Юрського

     • 15789 переглядiв

    НБУ: реальні зарплати у 2019 році зростуть на 7%

     • 10094 переглядiв

    Сьогодні політв’язень Сущенко святкує день народження

     • 9799 переглядiв