na-odeshchyni-pid-chas-ataky-rf-zbyly-shchonaimenshe-11-droniv-humeniuk

Під час атаки рф на Одещину збили щонайменше 11 дронів - Гуменюк

 • 25824 переглядiв

Щонайменше 11 безпілотників було знищено українськими силами протиповітряної оборони під час атаки російських безпілотників на Одеську область, які завдали шкоди об'єктам енергетичної інфраструктури.

Під час атаки російських військ на Одеську область українські сили ППО знищили щонайменше 11 ворожих дронів. Про це повідомила начальниця пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк в ефірі телемарафону у п'ятницю, пише УНН.

За попередніми даними, у нашій операційній зоні була потужна бойова робота по дроновій атаці, зокрема на Одещині, щонайменше 11 дронів було знищено. Але, на жаль, є пошкодження також об'єктів критичної інфраструктури. Є реагування системи на те, що необхідно перенаправлення деяких напрямків енергетики. Очевидно, що вже фахівці працюють, і буде все усунено

- зазначила Гуменюк. 

Як вказали в Офісі Генпрокурора, за даними слідства, вночі 22 березня збройні сили рф вкотре атакували Одещину ударними безпілотними літальними апаратами.

"Внаслідок ворожої атаки пошкоджено об’єкти енергетичної інфраструктури. Огляд триває, на місцях подій працюють прокурори, слідчі та експерти, які фіксують черговий злочин рф", - повідомили у прокуратурі у соцмережах.

Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо

Енергетичні об'єкти в Одеській області були пошкоджені внаслідок російської атаки. В регіоні частково відбуваються стабілізаційні відключення електроенергії.

Популярні

Новини по темі

Під час атаки рф на Одещину збили щонайменше 11 дронів - Гуменюк

 • 25824 переглядiв

Курс валют на 22 березня: гривня зміцнилась на 21 копійку

 • 26650 переглядiв

У Харкові лінія 102 працює - МВС

 • 34766 переглядiв