na-okupovaniy-donbas-pribuli-dodatkovi-diversiyni-grupi-zi-spetspriznachetsyami-zs-rf-rozvidka

На окупований Донбас прибули додаткові диверсійні групи зі спецпризначенцями ЗС РФ - розвідка

 • 10279 переглядiв

КИЇВ. 3 вересня. УНН. На тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях з Ростовської області прибули додаткові диверсійні групи зі складу підрозділів спеціального призначення ЗС РФ. Про це з посиланням на дані військової розвідки повідомив під час брифінгу представник пресцентру Міністерства оборони України полковник Дмитро Гуцуляк, передає УНН.

"На тимчасово окуповану територію у Донецькій та Луганській областях з Ростовської області прибули додаткові диверсійні групи зі складу підрозділів спеціального призначення ЗС РФ. При цьому, противник продовжує використовувати для прихованого переміщення особового складу, озброєння, військової техніки, боєприпасів з Росії на тимчасово окуповану територію неконтрольовані українською владою ділянки кордону поза пунктами контролю", - сказав речник Міноборони.

Крім того, з його слів, командування російських окупаційних військ з 1 вересня збільшило інтенсивність заходів з провокування загострення обстановки на лінії зіткнення.

Зокрема, активізовано диверсійно-розвідувальну діяльність та снайперські обстріли позицій Об’єднаних сил за рахунок прибулих на передові позиції з’єднань і частин першого та другого армійських корпусів ЗС РФ додаткових диверсійно-розвідувальних груп та снайперських пар.

Як повідомляв УНН, бойовикам погрожують звільненням за відмову від російської "паспортизації".

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Донбасі бойовики здійснили чотири обстріли, є поранений

     • 8129 переглядiв

    Від удару в стовп двох людей викинуло з автомобіля

     • 12928 переглядiв

    На Херсонщині загорілася вантажівка з кавунами

     • 9434 переглядiв

    Уряд призначив керівника апарату прем’єр-міністра

     • 16026 переглядiв