na-rivnenskomu-poligoni-proyshli-artileriyski-navchannya

На Рівненському полігоні пройшли артилерійські навчання

 • 26944 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. На Рівненському військовому полігоні пройшли навчання артилерійських підрозділів частин оперативного командування "Захід". Розрахунки 152-міліметрових самохідних артилерійських установок "Акація" одного із артдивізіонів окремої механізованої бригади відпрацювали бойові стрільби по умовним цілям. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу міністерства оборони України.

За сценарієм навчань, після маршу по пересіченій місцевості батарея самохідних гаубиць вийшла у визначений район для ураження цілей противника. Після розгортання, артилеристи із закритої вогневої позиції забезпечили прикриття просування своїх піхотних підрозділів.

Як зазначив командир артилерійської самохідної батареї, підрозділ завдав вогневі удари з озброєння бойових машин по взводним опорним пунктам, мінометним батареям та піхоті умовного противника.

Також, під час злагодження, в ході практичних занять артилеристи відпрацювали питання вибору та облаштування вогневих позицій, ведення артилерійської розвідки та підготовки вихідних даних для стрільби.

Раніше УНН повідомляв, що у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки на Львівщині 72-а окрема механізована бригада імені Чорних Запорожців Збройних сил України впродовж двох місяців пройде інтенсивний курс навчання за стандартами НАТО.

Українські Національні Новини

Мультимедіа

    Популярні

    Новини по темі

    На Рівненському полігоні пройшли артилерійські навчання

     • 26944 переглядiв

    В Індонезії від повені постраждало понад 24 тисяч осіб

     • 11018 переглядiв

    Рада повернулась до розгляду мовного закону

     • 8068 переглядiв

    У Канівське водосховище випустять понад 3 тонни риби

     • 79309 переглядiв

    Чоловік піде під суд за аферу на 11 млн грн

     • 10612 переглядiв