na-skhidnomu-fronti-sytuatsiia-povnistiu-kontrolovana-voroha-v-chasovomu-yaru-nemaie-rechnyk-osuv-khortytsia

На східному фронті ситуація повністю контрольована, ворога в Часовому Яру немає - речник ОСУВ "Хортиця"

 • 29588 переглядiв

Ситуація на східному фронті загострюється, але контролюється силами оборони, ворога в Часовому Яру немає, незважаючи на тиск на бахмутському напрямку.

Наразі на східному фронті обстановка останніми днями дещо загострилася, проте під контролем Сил оборони. Ворог тисне на Бахмутському напрямку, зокрема і на Часів Яр. Але ситуація повністю контрольована підрозділами Сил оборони, противника в місті немає. Про це в ефірі телемарафону розповів речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин, передає УНН.

Наразі на східному фронті обстановка останніми днями дещо загострилася, проте під контролем Сил оборони. В районі відповідальності ОСУВ "Хортиця" найгарячішими сьогодні напрямками є Бахмутський та Авдіївський. Тут ворожа армія не припиняє спроб і надалі штурмувати позиції наших захисників, використовуючи всі види озброєння, артилерії, танки, безпілотників різних типів, а також використовує авіацію. Однак ситуація в районі проведення бойових дій залишається складно, але контрольованою підрозділами Сил оборони,

- сказав Волошин.

Деталі

Він додав, що минулої доби по всій лінії бойового зіткнення відбулось 115 бойових зіткнень.

Також речник розповів про ситуацію біля Часового Яру.

Часів Яр тримається. Ворог тисне на Бахмутському напрямку, зокрема і на Часів Яр. Але ситуація повністю контрольована підрозділами Сил оборони, противника в місті немає. Штурмові групи заїжджають на бойових машинах піхоти, атакують за підтримки як дронів, так і артилерії,

- додав Волошин.

Нагадаємо

Упродовж минулої доби відбулося 115 бойових зіткнень. Загалом, ворог завдав 15 ракетних та 63 авіаційних удари, здійснив 109 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

Популярні

Новини по темі