na-terytorii-4-raioniv-sumshchyny-vyiavleno-ponad-20-vkrai-nebezpechnykh-viiskovykh-predmetiv

На території 4 районів Сумщини виявлено понад 20 "вкрай небезпечних" військових предметів

 • 28615 переглядiв

Понад 20 надзвичайно небезпечних військових предметів, серед яких артилерійські снаряди, мінометні міни, вибухівка, ручні гранати та постріли до гранатометів, виявили та знешкодили піротехніки минулого тижня у 4-х районах Сумської області.

У Сумській області минулого тижня піротехніки знешкодили 23 вибухонебезпечні предмети. Йдеться про артилерійські снаряди, мінометні міни, вибухники, ручні гранати і підствольні гранати та постріли від ручних гранатометів, передає УНН, із посиланням на Сумську міську військову адміністрацію.

Деталі

На територіях Конотопського, Шосткинського, Сумського, Охтирського районів, рятувальники виявили, як вказується, вкрай небезпечні знахідки військового арсеналу. Впродовж минулого тижня фахівці знешкодили 23 вибухонебезпечні предмети, а саме: артилерійські снаряди, мінометні міни, вибухники, ручні гранати і підствольні гранати та постріли від ручних гранатометів.

З початку року на території Сумської області зафіксовано 170 випадків виявлення вибухонебезпечних предметів.

Важливо: у разі виявлення таких предметів необхідно відійти від місця знахідки на безпечну відстань, не менше 100 м, і зателефонувати до екстрених служб за номерами 101 та 102.

Нагадаємо

На початку березня, сапери Харківської області виявили та знешкодили 174 вибухонебезпечні предмети. Загалом з початку війни було знешкоджено майже 90 тис. вибухонебезпечних предметів.

Популярні

Новини по темі