na-ukrayinskikh-dorogakh-vstanovleno-ponad-50-kamer-avtofiksatsiyi-iz-1000-zaplanovanikh-krikliy

На українських дорогах встановлено понад 50 камер автофіксації із 1000 запланованих - Криклій

 • 17658 переглядiв

КИЇВ. 10 березня. УНН. На українських дорогах зараз встановлено понад 50 камер автофіксації із понад 1000 запланованих: частину передали Укравтодору, частину встановлено у Києві та Одеській області. Про це в ефірі одно із телеканалів повідомив міністр інфраструктури України Владислав Криклій, передає УНН.

"30 камер передали на Укравтодор і вони вже встановлені, плюс 20 камер - місто Київ забезпечили, це 50. І ще 5 камер, якщо я не помиляюся, по Одеській області. Розрахункова кількість – понад 1 000, але треба виходити не з самої цифри, а дивитися, як саме буде відбуватися зміна аварійності", - заявив він.

Окрім того, міністр додав, що у цьому місяці повинен бути запущений механізм отримання штрафів за порушення ПДД.

"Вже технічно все готово, тепер організаційно у березні-місяці має бути запущено. Ми домовлялися, що перший місяць буде у пілотному режимі, тобто повідомляємо, інформуємо. А через місяць-півтора – буде повноцінно працювати система і надходити ці славнозвісні "листи щастя", - повідомив Криклій.

Нагадаємо, міністерство інфраструктури планує за цей рік встановити 220 комплексів автоматичної фіксації правил дорожнього руху на дорогах державного значення.

Українські Національні Новини

Економіка

    Популярні

    Новини по темі

    Криклій назвав умову підвищення ціни на квитки на поїзди

     • 15962 переглядiв

    АМКУ чекає зниження цін на бензин на АЗС України

     • 10366 переглядiв

    Уряд скликає засідання комісії через коронавірус

     • 14432 переглядiв