na-volini-suditimut-mitnika-za-tilesni-ushkodzhennya-zhurnalistki

На Волині судитимуть митника за тілесні ушкодження журналістки

 • 11131 переглядiв

КИЇВ. 24 вересня. УНН. Обвинувальний акт щодо митника з Волині, який підозрюється у тому, що влітку цього року завдав легкі тілесні ушкодження місцевій журналістці, скеровано до суду. Про це УНН повідомили у пресслужбі Державного бюро розслідувань.

"Скеровано до суду обвинувальний акт щодо заступника начальника відділу митного оформлення одного з митних постів Волинської митниці Державної фіскальної служби, підозрюваного у завданні легких тілесних ушкоджень журналістці місцевої телерадіокомпанії", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, співробітник Волинської митниці ДФС на святкуванні дня народження колеги в ресторанно-готельному комплексі вступив у конфлікт із журналісткою місцевої телерадіокомпанії. Митника підозрюють у тому, що він відібрав у журналістки мобільний телефон із застосуванням сили, заподіявши при цьому легкі тілесні ушкодження.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 Кримінального кодексу України (умисне легке тілесне ушкодження).

У разі доведення вини, митнику загрожує штраф у розмірі до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк до двохсот годин, або виправні роботи на строк до одного року.

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    Зеленський у США зустрівся з українською громадою

     • 11332 переглядiв

    Військові кораблі Росії провели навчання у Чорному морі

     • 14249 переглядiв

    НБУ назвав найчастіші скарги українців на фінустанови

     • 10444 переглядiв

    У Дніпрі легковик влетів в електроопору, водій загинув

     • 10523 переглядiв

    Енергосистема України досі працює без п'яти атомних блоків

     • 12489 переглядiв

    У чергах на КПВВ на Донбасі зранку застрягли 230 автомобілів

     • 8623 переглядiв