na-zakarpatti-vsyu-nich-gasili-pozhezhu-na-ploschi-35-ga

На Закарпатті всю ніч гасили пожежу на площі 35 га

 • 8801 переглядiв

КИЇВ. 2 квітня. УНН. Півсотні пожежників та лісників боролися всю ніч із пожежею на території Ужгородського військового лісництва, в районі села Циганівці. В результаті інциденту вигоріло 35 гектарів сухої трави, чагарників та лісової підстилки. Про це повідомляє УНН з посиланням на прес-службу управління ДСНС в Закарпатській області.

"1 квітня о 17:05 до рятувальників надійшло повідомлення про загоряння сухої трави, чагарників та лісової підстилки на території Ужгородського військового лісництва, в районі села Циганівці. На час отримання повідомлення, площа пожежі складала близько 5 га. Але, через посилення вітру її площа швидко збільшилась до 35 га", - йдеться у повідомленні.

До ліквідації пожежі на допомогу працівникам Ужгородського військового лісництва до місця було направлено вогнеборців 14-ї, 15-ї та 16-ї державних пожежно-рятувальних частин та рятувальників загону спецпризначення Управління ДСНС області. Всього до гасіння було залучено 9 одиниць техніки та 50 чоловік особового складу.

Лише о 19:12 пожежу на площі 35 га вогнеборцям вдалося локалізувати, а повна ліквідація загоряння тривала до 11 години дня 2 квітня.

Наразі завдана матеріальна шкода та причина займання встановлюються.

Нагадаємо, раніше УНН повідомляв, що на Черкащині через підпал трави мало не згоріло село. 

Українські Національні Новини

Кримінал та НП

    Популярні

    Новини по темі

    На Закарпатті всю ніч гасили пожежу на площі 35 га

     • 8801 переглядiв

    Суд розглянув половину томів справи Мартиненка

     • 15956 переглядiв

    У Криму зафіксували спалах кору

     • 8826 переглядiв

    Вже у пяти областях порахували усі протоколи

     • 9408 переглядiв