na-zaporizhzhi-okupanti-za-dobu-obstrilyali-ponad-20-mist-ta-sil-ye-ruynuvannya

На Запоріжжі окупанти за добу обстріляли понад 20 міст та сіл, є руйнування

 • 714493 переглядiв

КИЇВ. 6 лютого. УНН. Російські окупанти минулої доби відкривали вогонь по районах 21 населеного пункту у Запорізькій області, повідомили в Запорізькій ОВА у понеділок, 6 лютого, у Telegram, пише УНН.

Цитата

"За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Гуляйполе, Щербаки, Затишшя, Малинівка, Темирівка, Преображенка, Приморське, Оріхів, Новоданилівка, Ольгівське, Мала Токмачка, Чарівне, Новоандріївка, Червоне, Білогір'я, Зелений Гай, Новоселівка, Кам'янське, Малі Щербаки, Степове, Павлівка", - ідеться у повідомленні.

Деталі

Надійшло 10 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями рф.

За даними ОВА, також протягом минулої доби ворог здійснив 193 обстріли позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Доповнення

Минулої доби противник завдав 4 ракетних удари по цивільній інфраструктурі Харкова і Дружківки на Доннечині та здійснив 56 обстрілів з реактивних систем залпового вогню, зокрема, по цивільних об’єктах Херсона. Є загиблі та поранені.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Кадрових змін в сфері оборони цього тижня не буде - Арахамія

     • 945708 переглядiв

    Після ракетного удару по центру Харкова у лікарні одна людина

     • 746951 переглядiв