na-zaporizhzhi-za-dobu-zagarbniki-obstrilyali-21-naseleniy-punkt-ye-ruynuvannya

На Запоріжжі за добу загарбники обстріляли 21 населений пункт, є руйнування

 • 849492 переглядiв

КИЇВ. 7 березня. УНН. У Запорізькій області за минулу добу російські окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі 21 населеного пункту. Про це повідомили у Запорізькій ОВА у Telegram, пише УНН.

Деталі

«За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Затишшя, Новоданилівка, Гуляйполе, Шевченкове, Новоандріївка, Чарівне, Ольгівське, Мала Токмачка, Малинівка, Білогір'я, Щербаки, Полтавка, Червоне, Залізничне, Оріхів, Кам'янське, Степове, Плавні, Приморське, Степногірськ, Таврійське», - ідеться в повідомленні.

Зазначається, що надійшло 26 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями рф.

Повідомляється, що на Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Протягом минулої доби ворог здійснив 109 обстрілів позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення.

Доповнення

У Запоріжжі в будинку, в який влучила ворожа ракета, завершені пошуково-рятувальні роботи. Розпочала працювати міська комісія, яка обстежує стан будівлі.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Сьогодні Сатурн переходить до знаку Риб: які зміни це принесе

     • 3628783 переглядiв

    В Офісі Президента назвали основні цілі оборони Бахмута - CNN

     • 1148070 переглядiв

    Мокрий сніг з дощем і до 14° тепла: прогноз погоди на сьогодні

     • 867641 переглядiв

    рф повернула у Чорне море ще один ракетоносій

     • 755139 переглядiв