natsgvardiya-gotuye-platsdarm-dlya-rozshirennya-ta-prodovzhennya-nastupu-na-avdiyivskomu-napryamku

Нацгвардія готує плацдарм для розширення та продовження наступу на Авдіївському напрямку

 • 344695 переглядiв

КИЇВ. 14 липня. УНН. На Авдіївському напрямку підрозділи Національної гвардії утримують ініціативу та готують плацдарм для розширення та продовження наступальних дій. Про це повідомив заступник директора департаменту планування застосування Головного управління Національної гвардії України полковник Микола Уршалович під час брифінгу, передає кореспондент УНН.

Цитата

«На Авдіївському напрямку втрат позицій та територій не допущено, противник атакує постійно, робить вилазки, але його спроби успіху не мають. Підрозділи Національної гвардії утримують ініціативу та готують плацдарм для розширення та продовження наступальних дій», - розповів Уршалович.

За його словами, на Авдіївському напрямку спецпризначенці Національної гвардії розрахунком Javelin поцілили у ворожий танк з екіпажем та в цілому за тиждень знищили 58 та поранили 9 окупантів.

Доповнення

Речник об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку Валерій Шершень повідомляв, що на Донеччині ворог "стирає" усі населені пункти до лінії зіткнення.

Українські Національні Новини

Війна

    Популярні

    Новини по темі

    Буданов заявив про "джерела", близькі до путіна

     • 309139 переглядiв