navalniy-zayaviv-scho-podast-do-sudu-na-putina

Навальний заявив, що подасть до суду на Путіна

 • 17371 переглядiв

КИЇВ. 1 листопада. УНН. Російський опозиційний політик Олексій Навальний заявив, що подасть позов до суду на президента РФ Володимира Путіна та на його адміністрацію, передає УНН посилаючись на прес-службу Олексія Навального.

 

За словами О.Навального, адміністрація президента за наказом Володимира Путіна відмовляє у проведенні передвиборних мітингів, що повністю суперечить законодавству Росії.

"Зараз нам просто кажуть: не дамо вам провести зустріч і все. Щотижня ми відправляємо близько 200 заявок і всюди відмови. Абсолютно незаконні. Ви ж пам'ятаєте, що за законом не можна просто заборонити мітинг. Влада зобов'язана запропонувати альтернативний майданчик. На першому етапі нам пропонували погані майданчики, але коли з'ясувалося, що і там народ збирається, то перестали пропонувати", - сказав О.Навальний.

Російський політик стверджує, що "наказ такий (заборони проведення мітингів - ред.) віддав особисто президент Путін".

"Ми подаємо в суд і на Путіна, і на його адміністрацію. У суді ми представимо вичерпні докази того, як міські адміністрації по всій країні діють організовано, синхронно і по явним вказівкам з Москви. Зажадаємо допитати свідків-чиновників і будемо доводити, що всі ці незаконні вказівки віддані особисто Путіним, ніхто інший просто не міг це зробити", - зазначив О.Навальний.

Як повідомляв УНН, російського опозиційного політика Олексія Навального звільнили із спецприймальника після 20 діб адміністративного арешту.

Українські Національні Новини

Новини Світу

    Популярні

    Новини по темі

    Навальний заявив, що подасть до суду на Путіна

     • 17371 переглядiв

    У Києві затримали викрадачів елітних позашляховиків

     • 9776 переглядiв

    У Києві в результаті ДТП перекинувся автомобіль

     • 12854 переглядiв

    Усик розпочав підготовку до бою з Брієдісом

     • 11176 переглядiв