nazk-pereviryaye-ponad-730-deklaratsiy-na-konflikt-interesiv

НАЗК перевіряє понад 730 декларацій на конфлікт інтересів

 • 10396 переглядiв

КИЇВ. 11 квітня. УНН. Національне агентство з питань запобігання корупції здійснює 739 повних перевірок декларацій посадовців на наявність конфлікту інтересів. Про це УНН повідомляє з посиланням на прес-службу НАЗК.

"Національним агентством здійснюється 739 повних перевірок декларацій осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, на наявність конфлікту інтересів", - повідомили у НАЗК.

Також вказано, що НАЗК опрацьовано 219 заяв і скарг щодо можливого порушення законодавства щодо запобігання та врегулювання конфлікту інтересів та надано 114 роз’яснень щодо наявності/відсутності конфлікту інтересів та порядку дій стосовно його врегулювання.

Окрім того, у НАЗК триває 113 заходів з моніторингу і контролю за виконанням актів законодавства з питань етичної поведінки, запобігання та врегулювання конфлікту інтересів у діяльності осіб, уповноважених на виконання функцій держави або місцевого самоврядування, та прирівняних до них осіб, з них: 25 – за власною ініціативою, 88 – за повідомленнями про правопорушення.

Нагадаємо, у першому кварталі 2019 року НАЗК склало 139 адмінпротоколів та внесло 27 приписів за порушення законодавства щодо запобігання конфлікту інтересів та інших порушень антикорупційного законодавства.

Українські Національні Новини

Політика

    Популярні

    Новини по темі

    НАЗК перевіряє понад 730 декларацій на конфлікт інтересів

     • 10396 переглядiв

    На Рівненському полігоні пройшли артилерійські навчання

     • 26944 переглядiв

    В Індонезії від повені постраждало понад 24 тисяч осіб

     • 11018 переглядiв